Crnogorsko primorje .COM

planirate letovanje, cilj Vam je Crna Gora? na pravom ste mestu!
privatni smeštaj, sobe, apartmani, plaže, restorani, kafići ...

  NOP (FAQ) NOP (FAQ)  pretraga foruma   događaji   prijavi se prijavi se  logovanje logovanje

privatni smeštaj: Bar, Crna Gora

- kuće, vile, apartmani, stanovi, studia, sobe
 odgovori odgovori
  tema traži tema traži  podešavanja za temu podešavanja za temu
podešavanje podešavanje   pohvale (0) pohvale(0)   citiraj duda1 citiraj  odgovoriodgovori Neposredna veza do ovog članka tema: Bar
    postavljeno: 14 februar 2011 u 08:21
duda1 pogledaj padajuće    član    član        pridružen: 10 februar 2011    mesto: bar crna gora    stanje: nije na vezi    bodovi: 1
  www.crnogorskoprimorje.com/crna-gora/Bar_privatni_smestaj_1220.html

bodovi:0    pregleda:

?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km, ?km,
BAR SUSANJ apartmani BULATOVIC prezentacija, U našoj ponudi možete pronaci dvokrevetne,trokrevetne,cetvorokrevetne,petokrevetne,sestokrevetne sedmokrevetne apartmane kao i jednosobne stanove vecih kvadratura koji su u potpunosti opremljeni svime što je potrebno za prijatan boravak na moru sa Vašom porodicom i prijateljima. Apartmani posjeduju kuhinju sa svim posudjem,sporetom,friziderom;kupatilo sa tus kadom i ves masinom,dnevnu sobu sa tv.dvd.i klimom,spavacu sobu,Svaki aprtman ima poseban ulaz i terasu sa pogledom na more,sopstveni parking što je izuzetna pogodnost jer možete ostaviti automobil i pešaciti do plaže izbegavajuci placanje skupih sati na parkinzima koji pri tom nisu bezbedni.apartmani i stanovi se nalaze na 50 m od mora.a na udaljenosti svega 2 min.su posta,tur.organizacija,prodavnice,restorani,pekare,stajaliste za autobus.  

 zbog svog položaja, naši apartmani su uvijek snabdeveni vodom, a s obzirom da se nalazimo u delu grada koji je odreden iskljucivo za privatne, porodicne kuce, nema buke ili pretrpanosti. Tiho predgrade je idealno za Vaš odmor od užurbane svakodnevice.

Dakle, dodite, pogledajte našu ponudu, ako odlucite da dodete kontaktirajte nas telefonom ili mailom.zainteresovanima saljem slike apartmana. Naše gostoprimstvo i kvalitet naše usluge, garancija su da cete poželeti da se vratite.

cekamo vas!vlasnik DUBRAVKA BULATOVIC ;tel 0038268729822

izmenio administrator - 18 april 2011 u 20:45
povratak na vrh
 odgovori odgovori
  podeli temu   

skok na forum forum dozvole pogledaj padajućeOva strana je prikazana za 0.078 sekundi.


© Copyright 2001-2013 Crnogorskoprimorje.com - sva prava zadržana