Crnogorsko primorje .COM

planirate letovanje, cilj Vam je Crna Gora? na pravom ste mestu!
privatni smeštaj, sobe, apartmani, plaže, restorani, kafići ...

forum pocetna forum pocetna > upis novog člana
  NOP (FAQ) NOP (FAQ)  pretraga foruma   događaji   prijavi se prijavi se  logovanje logovanje

upis novog člana


pravila i politike

Ako se slažete sa dole navedenim pravilima pritisnite "prihvati" na dnu stranice, a ako ne "poništi".

Kada se registrujete morate da date izvesnu količinu podataka, od kojih je većina neobavezna, a ono što ostavite smatraće se javnim podatkom

Slažete se da nećete koristiti ovaj forum za ostavljanje sadržaja koji su vulgarni, klevetnički, netačni, uznemiravajući, odvratni, preteći, napadni prema drugima, polno usmereni, ili one koji krše važeće zakone. Također ste saglasni da nećete objavljivati nikakav sadržaj koji je zaštićen vlasničkim pravima a da nije vaš ili vlasnika foruma.

Lično ste odgovorni za sadržaj vaših poruka, i slažete se da ćete obeštetiti ovaj forum (vlasnika i urednike) u odnosu na bilo kakva potraživanja na osnovu sadržaja koja ostavite ovde. Također, zadržavamo pravo da otkrijemo bilo koje podatke koje znamo o vama u slučaju žalbe ili pravne radnje koja proistekne iz poruke koju ste ostavili.

Iako poruke ostavljene nisu odgovornost foruma i nismo odgovorni za sadržaj ili tačnost bilo koje poruke, zadržavamo pravo da obrišemo svaku poruku sa valjanim ili bez ikakvog razloga. Ako vi nađete neke sadržaje koji nisu odgovarajući, molimo obavestite nas elektronskom poštom.

Postavljanjem sadržaja na ovom forumu vi prihvatate da dajete puna prava na objavljivanje vašeg sadržaja poruke u okviru foruma i ostalih strana na www.crnogorskoprimorje.com i da ne možete naknadno povući prava objavljivanja, uključujući, ali ne ograničavajući se na uklanjanje, uređivanje i/ili menjanje objavljenog sadržaja

Akt federalne komisije za zaštitu dečije onlajn privatnosti zahteva da internet strane moraju dobiti odobrenje roditelja pre prikupljanja, korišćenja ili otkrivanja ličnih podataka za decu ispod 13 godina Ako ste mlađi od 13 godina onda NE možete da koristite ovaj forum. NE registrujte se ako ste mlađi od 13 godina!

Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) da bi se otkrili prijavljeni članovi kada dođu ili odu sa foruma. Oni se koriste da unaprede uslugu foruma, na primer da zapamte vaša podešavanja na forumu i prikažu članke od vaše zadnje posete

Prijavljivanjem na forum vi ispunjavate prethodne uslove i slažete se da ćete se pridržavati gore navedenih pravila i politika.
Ova strana je prikazana za 0.016 sekundi.


© Copyright 2001-2013 Crnogorskoprimorje.com - sva prava zadržana